Espacio Drone | Comunidad de Pilotos de Drones con FPV en España – ArdroneSpain Espacio Drone

Girona

Curso de piloto

Viendo 4 entradas - de la 1 a la 4 (de un total de 4)
  • Autor
    Entradas
  • #52541
    Joboal
    Participante
    Mensajes: 6

    Algú que el tingui …… És molt difícil o no apreta’n tant com en el preu.? M’agradaria pensa que el preu és perquè pocs el vulguin treure.

    #52545
    ricardv
    Participante
    Mensajes: 2

    no és gens fàcil, no. A més, has de passar un test mèdic molt complet i, si vols dedicar-t’hi professionalment per compte propi, has de tenir una assegurança i l’habilitació d’AESA com a operador.

    #52557
    Joboal
    Participante
    Mensajes: 6

    Bona nit Ricar. Avui he passat per Aerbrava i he preguntat pel temari i si ha comentat que era Fortet. Esperaré a veure com es mou tot això abans de fer res, ja que jo només el volia per anar més tranquil i resulta que el curs només serveix per si vols dedicar-te professionalment

    #52562
    ricardv
    Participante
    Mensajes: 2

    està molt bé que te’n preocupis, però si no t’hi has de dedicar professionalment i fer factures, oblida-te’n, que no et servirà per a res. T’hi deixaràs els diners per a res. Com a molt, sí que et pot servir una assegurança, per si mai fas mal algú o alguna propietat. Però no sé si gaire gens ho fa, perquè són 200€/any i, si ningú t’hi obliga…

    El afeccionats tenen/teniu les limitacions típiques (volar de dia, mai sobre persones, mai sobre nucli urbà, etc) que, si les compleixes, ningú et podrà dir res. Informa’t bé de què pots i què no pots fer i això és tot. A la web d’AESA està explicat.

    A Girona recorda que has de respectar la distància de 8km a l’aeroport i als diversos aeròdroms. Això és sagrat.

Viendo 4 entradas - de la 1 a la 4 (de un total de 4)
  • Debes estar registrado para responder a este debate.